historie

De geschiedenis van Rinie Kappers

1988 – Haarmode Rinie wordt opgericht als eenmanszaak. Met 1 salon aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal begint Rinie aan zijn droom om een kapperszaak op te zetten. 

1989 – Door de drukte in de salon is Haarmode Rinie op zoek naar een kapster. Cindy is de kandidaat die in het plaatje past en wordt daarmee de eerste kapster in dienst. Rinie staat er niet meer alleen voor.

1990 – Naast Cindy komen ook Diane en Linda het team van Haarmode Rinie versterken. Op de eerste foto is te zien hoe Rinie en Linda samen in de salon staan.

1997 – Het klantenbestand van Haarmode Rinie bleef groeien. De beslissing werd genomen om een nieuw pand te kopen. De keuze viel op Davidsplein 6 waarna deze aangekocht en verbouwd werd tot een prachtige salon met een 12-tal kapsters.

1998 – Voor een nog betere service werd in 1998 de openingstijd verruimd naar ’s avonds 20:00 uur. Zo kunnen onze klanten ook na het werk nog geholpen worden.

2005 – Het concept van Haarmode Rinie werd aangepast, in plaats van knippen waren er nu meerdere behandelingen mogelijk. Daarmee veranderd ook de naam van Haarmode Rinie naar Rinie Kappers. Naast de uitbreiding van het concept wordt ook de salon aan het Davidsplein totaal gerenoveerd.

2014 – Naast behandelingen is het nu ook mogelijk om een maandelijks abonnement op Rinie Kappers te nemen. Als een van de eerste in de branche lanceert Rinie Kappers dit idee.

2020 – Na 19 jaar en een nog alsmaar groeiend klantbestand  opent Rinie Kappers de tweede salon aan het Ronde Erf in Veenendaal. Met twee plekken in Veenendaal is er nu altijd een Rinie Kappers in de buurt.

2021 – De Rinie Kappers Academy is geboren. De acadamy is een onderdeel van Rinie Kappers die al onze leerlingen traint en begeleid tot het worden van een kapster. Vanaf onze salon op het Davidsplein worden alle leerlingen persoonlijk begeleid om de kwaliteit hoog te houden.